DİYABET GÜNÜ

Erzurum Lisesi'nde 14 Kasım Diyabet Günü ile ilgili konferans düzenlendi.

24.11.2023 41

Erzurum Lisesi'nde 14 Kasım Diyabet Günü ile ilgili konferans düzenlendi. Diyabet ile ilgili faydalı bilgiler edinildi. Okullarda diyabet ile ilgili alınması gereken önlemler ve acil durumlarda nasıl hareket edilmesi gerektiğine yönelik bilgiler verildi.

Düzenlenen konferansta, diyabetin tanımı, belirtileri, türleri, tedavisi ve önlenmesi gibi konular hakkında bilgiler verildi. Ayrıca, okullarda diyabetli öğrencilerin eğitim görmeleri için alınması gereken önlemler ve acil durumlarda nasıl hareket edilmesi gerektiğine yönelik bilgiler verildi.

Konferansa katılanlar, diyabet hakkındaki bilgilerini artırmanın yanı sıra, okullarında diyabetli öğrencilerin daha rahat ve güvenli bir şekilde eğitim görmeleri için yapılması gerekenler hakkında bilgi edinme fırsatı buldular.